De hipste interieurontwerpenstrends van 2018

Wat zijn de populairste interieurontwerpen van 2018? Van gedurfde kleuren tot gepolijste accenten tot countertops in de waterval. Deze trends vergroten het toepassingsgebied van het ontwerp met oppervlakken in het achterhoofd en geven een nieuw perspectief om de ideale achtergrond voor uw huis te creëren.

Hier delen we onze favoriete opkomende stijlen en helpen u beslissen hoe u deze kunt toepassen op uw woonplaats.

Graniet is uit. Quartz is binnen.

Graniet komt veel voor in de afgelopen keukens, maar daar komt een einde aan. Kwarts wordt snel de tophond van de wereld van het aanrecht en wordt de regerende kampioen in 2018. Naast een slanke, uniforme look, maken de kras- en vlekbestendige eigenschappen van kwarts het een solide keuze voor het moderniseren van je huis.

Combineer neutrale werkbladen met opvallende tweekleurige kastkleuren.

Een van de meest esthetische interieurtrends voor 2018 is het koppelen van neutrale of lichtgekleurde oppervlakken met opvallende kastkleuren, ter vervanging van de volledig witte kaststijl. Diepe blues en levendige sinaasappels en roodtinten staan het komende jaar in de mode.

Je kunt zelfs zover gaan dat je een kleur hebt voor de bovenste kasten en een andere voor de lagere. Kies een off-white quartz aanrecht, kies vervolgens een lichtgrijs aan de bovenkant en een gedurfde, rijk blauw aan de onderkant. Of ga voor goud met gemberhuidige kasten die leisteenachtige oppervlakken accentueren.

Als je klaar bent voor een project, schilder dan zelf een set kabinetten. De keuken is de beste plek in je huis om creatief te zijn, dus laat je stijl het palet dicteren.

Dynamische backsplashes vervangen de metrotegel.

Basale rechthoekige backsplash-tegels zijn dus 2017. Het nieuwe jaar vraagt om patroon, kleur en beweging. Als je wilt dat alle tegels dezelfde kleur hebben, kies dan voor leuke vormen en een donkere voeg. Als veelkleurige uw interesse wekken, blijf dan met diamanten of zeshoeken en kies een lichte voeg.

Maar elke dynamische backsplash moet worden gecompenseerd door een oppervlak van kwarts of marmer met minimale beweging om botsen te voorkomen. Als u uw keuken of badkamer wilt renoveren, kiest u een neutrale aanrechtkleur zonder veel textuur en laat u de backsplash van uw dromen voor zich spreken.

Watervalwerkbladen moderniseren uw huis.

Wat de interieurontwerpen van 2018 betreft, is dit het meest gestroomlijnde. Watervallen aanrechtbladen - wat betekent dat het materiaal dat op een horizontaal oppervlak wordt gebruikt verder op de vloer naar de vloer blijft - heeft stoom gewonnen en staat klaar om een plons te maken voor het nieuwe jaar.

Koperen accenten fleuren een kamer op.

Gouden-hued messing en brons accenten worden opgewarmd in 2018. Deze trend in interieurontwerp zal verlichting en hardware opvallen. Als je wilt dat je keukenkranen knallen, je kast handvat om te laten schijnen, of je badkamerspiegel om te glanzen, zijn koperen accenten de oplossing.

Maar kies voor een gedeelte van uw huis met neutrale of zachte oppervlakken voor uw accessoires van messing, want evenwicht is de sleutel tot het succesvol uitvoeren van elke trend. De accenten verlichten ogenblikkelijk een kamer en verbinden het decor met elkaar. Het is nog nooit zo modieus geweest om op koper te kloppen.

Door deze tips voor het interieurontwerp in gedachten te houden, bent u klaar om uw ruimte stijlvol in 2018 in te nemen.