2018 Xiamen Stone Fair

De 18e Xiamen Stone Fair wordt gehouden op 6 en 9 maart 2018 in Xiamen International Conference & Exhibition Centre, China. Het totale tentoonstellingsoppervlak zal 180.000 ㎡ zijn met meer dan 2.000 exposerende bedrijven uit 56 landen en regio's over de hele wereld. Vier verschillende gebieden zullen de bezoekers helpen om doelproducten snel te vinden: steenhuishouden, internationaal steengebied, machine- en gereedschapsgebied en buitenruimte.

De productcategorieën zullen bestaan uit, Natuursteen voor gebruik binnenshuis, gevels en buitengebruik, Transport, transport en verpakking Services, Grafstenen en accessoires, Tuinsteen, Kunststeen, Bevestiging, onderhoud, conservering en restauratie van natuursteen, Machines, planten en gereedschappen voor het ontginnen van natuursteen, Machines, installaties en gereedschappen voor het verwerken van natuursteen, Machines, installaties en gereedschappen voor het verplaatsen en installeren van natuursteen, Machines, installaties en gereedschappen voor het vervaardigen van diamantwerktuigen, Graniet, marmer en tegels, Platen en blokken, Steen gesneden ambachten, grafstenen, steenmijnexploitatiemateriaal, diamantgeïmpregneerde zagen, polijstmachines, krokussen en schuurmiddelen, chemische technologieën en apparatuur voor steenonderhoud, meet- en volgapparatuur, steenbewerkingsmachines.

China Xiamen International Stone Fair werd opgericht in 2001. Volledig gebruik maken van rijke steenbron in Fujian Province en Xiamen havenvoordeel, Xiamen Stone Fair ontwikkelt zich snel en wordt de grootste professionele steen tentoonstelling in de wereld. Het doel van deze beurs is: nieuwe producten, nieuwe technologie en apparatuur tentoonstellen, zakelijke kansen creëren, de communicatie van de wereldwijde steenindustrie verbeteren, om zo de ontwikkeling van de hele steenindustrie te bevorderen en het handelsvolume te vergroten.

Het succes van Xiamen Stone Fair maakt Xiamen beroemd als 'global stone centre', wat nuttig is voor de ontwikkeling van de lokale economie en de vooruitgang van de tentoonstellingsindustrie. Enerzijds draagt de overvloedige industriële hulpbron bij aan de ontwikkeling van de Xiamen Stone Fair; aan de andere kant werd Xiamen Stone Fair elk jaar succesvol gehouden, wat ook faciliteiten biedt voor lokale bedrijven om de wereldwijde markt te exploiteren, om te leren over de nieuwste technologie en trends. De gerijpt wijze van Xiamen Stone Fair heeft Xiamen stad rijke tentoonstelling ervaring gebracht, geholpen om ten volle te spelen naar regionale voordeel en cultiveren meer featured conferenties en tentoonstellingen, en krachtig gestimuleerd lokale economische groei. Op basis van deze succesvolle modus blijft Xiamen innoveren en verbetert het de vooruitgang naar het internationale centrum van conferentie en tentoonstelling.