Analyse van factoren die beïnvloeden blad herstel de belangrijkste acht

1. materiële factoren

Platen van kleur lijnen, vlekken, scheuren, vlekken en andere onvolkomenheden op het effect van herstel, van dit soort gebreken kantelen naar groter dan rechtdoor richting van het herstel.

Regelmatige lijnen omvatten: rechte lijnen (zoals goud, geel, enzovoort): dit soort textuur aan de beste parallel aan graan verwerking, zoals graan meer impact op herstel. Spiraal: de lijnen als graan verwerking, anders van invloed zijn op het herstel. Twill: de regels beter als gevolg van de lengte en breedte kunnen worden gewijzigd door slijpen terug lijn gaan.

Onregelmatige korrels, beter bekend als wild graan (zoals Sneeuwwitje): als geen strenge eisen op de regels, de lijnen voor herstel van de Raad van bestuur is hoog.

Geen voor de hand liggende lijnen (zoals de wit grind): dit soort structuur die minimaal effect op herstel.

2. plaat kleur

Plaat kleur meer impact op herstel, en vaak het volume. Dezelfde plaat links en rechts, omhoog en omlaag, blok en blok, gebonden met kabelbandjes dreigen te produceren van chromatische aberratie. Inkoop en materiaal, het moet onder controle, en gemaximaliseerd met kleur zijn in principe het zelfde, natuurlijke overgang van de Toon in aangrenzende gebieden, detotstand #39; t sprong-chromatische aberratie.

3. de groot-factor

Voorraad plaat en de snijplank werkt het beste om te scheiden, doelgerichter. Afmetingen komen niet in aanmerking en niet voor kiezen een ander materiaal, op de grote plastic blokken voor zagen, gereserveerd voor het verwijderen van overtollige te verbeteren van herstel. Veel projecten overeenkomen met proces, en vermindert afval.

4. menselijke factoren

Menselijke verwerkingsfouten gegenereerd door afvalproducten zoals grootte gesneden in het kort, hoek omgekeerd, modelleren fout zal resulteren in een lagere herstel.

Keuze van materialen, het verlenen van kwijting zonder fijne berekeningen zal het herstel ernstig verminderen. Moet worden gebaseerd op zorgvuldige materiaal keuze, lay-out van het hele project, overeenkomen met de lengte, breedte combinatie te vinden van manieren om te verbeteren van het herstel.

Zelfklevende reparatie techniek van werknemers is niet de grens over, wat resulteert in gebreken moet worden vermeden verwerking en herstel vermindert. Sterke opleiding uitstekend hechtende reparatie techniek is cruciaal.

Werknemers en #39; gebrek aan consideratie tijdens snijden, ontmoetingen een oppervlakte verandering niet goed verwerkt vermindert ook herstel. Natuursteen is een natuurproduct, in het bijzonder niet-graniet patronen en kleuren variëren, behoeften werknemers over het selectief composiet en positief denken en berekening van na verwerking.

Levering ook dringend, hebben niet de luxe van de tijd voor het berekenen van de selectie van het materiaal, materiaal, nesten kan ook invloed hebben op herstel. Het moet gaan communicatie, versneld informatie overdracht, opleiding een geschoolde, ervaren afwerking of is vooral van belang voor de verbetering van de herstel operatie werknemers.

5. slechte communicatie tussen verkoop en productie zijn ook factoren die het herstel

Verkoop of productie personeel stimulerend beleid zal ook indirect invloed op herstel. Er bestaan specifieke prestatie:

Hetzelfde materiaal samengesteld;

Blok snijplank samengesteld;

Alle platen voor smooth consistent;

Plaat gemarkeerd aan beide uiteinden, het vermijden van materiële twee runs;

Moet een spatie tussen de stropdas en stropdas, gemakkelijk waargenomen oppervlak.

6. de kwaliteitseisen

Strengere kwaliteitseisen lager herstel.

Via de productiesite voordat de installatie van de bestrating (lijnkleur) garandeert dat dezelfde Toon was in principe overeenstemming Toon natuurlijke overgang in verschillende regio's, vermindering van afval, herstel verbeteren.

7. tekening schaalfactor

Veld personeel moeten weten vóór de vaststelling van de grootte van de plaat van de voorraden, zonder het uiterlijk en installatie van gericht redelijke in het kader de grootte van de segmentatie en het verbeteren van herstel.

Zoveel mogelijk, zodat een compleet beeld van drie ordes: namelijk, plattegronden, waterstand, diagram, proces teneinde de productie van geïntegreerde materialen, flexibele, tekening van de meer gedetailleerde, volledige, greep het materiaal nauwkeuriger, hoe beter.

8. verkooppersoneel met klanten om te onderhandelen voor details van de stock materiaal, en om de communicatie met klanten in een gerichte manier. Materiaal wanneer er een uitzondering optreedt, het actief nauw gaat samenwerken met de klant, greep klanten en #39; echte bedoelingen. Site moet worden geïnstalleerd met de installateur voor meer openbaarmaking, de vereiste bestrating in strikte overeenstemming met de serienummers van de fabriek en mozaïek geïnstalleerd in de richting van de pijl, om ervoor te zorgen dat het patroon, verminderd kleurharmonie, interface consistent, bouwafval.