Grijs graniet stenen introductie

Een witte sesam, sesam wit

Sesam wit, ook bekend als witte linnen, en is een natuurlijke graniet, harde textuur, delicaat als sneeuw. Voornamelijk gebruikt voor het decoreren van luxe interieur wand oppervlak met grond muur voor buiten muur opknoping decoraties, speciale-vormige, mozaïek, beeldhouwkunst, vensterbanken, loopvlak werkbladen en trap deur-steen, enzovoort.

Vele sesam wit Graniet oorsprong, zoals Hua Shan Shandong du Chang sesam, sesam wit, wit, wit sesam, sesam wit, Fujian, Henan, miyang Sesame wit

Decoratiematerialen in de natuurlijke radionuclide radium-226 en thorium-232 en kalium-40 meer radioactieve dan beider van de IRa activiteit ≤ 1.0 en Ir ≤ 1.3 voorschriften voor een soort decoratiematerialen. Een type van decoratiematerialen verkoop- en gebruikt zonder beperking. Sesam witte radioactieve intensiteit rang behoort tot een klasse van decoratiematerialen, en gebruikt zonder beperking.

Sesam witte stenen dichtheid: 2,7 g/cm3

%:0.545 wateropname.

Droog druksterkte Mpa:121.6.

Droog buigende kracht Mpa:8.45.

Water buigende kracht Mpa:8.45.

Ten tweede, spray wit Spary wit

Spray wit is gemaakt in een golfpatroon, medium-grof, grijs graniet.

Lijn kleur: grijs en wit

Bloem van stijlen: golvenpatroon

Gebruik: indoor en outdoor decoratie, component, deelvenster

Herkomst: China (Guangdong, Guangxi)

Bulk-densiteit: 2.62 g/cm3

Waterabsorptie: 0,33%

Druksterkte: 115.5Mpa

Buigen van kracht: 10.3Mpa

Derde, grote witte bloemen

Grote witte bloem kwaliteit van harde, scherpe kleur, wordt beschouwd als het meest ideaal voor decoratie bouwmaterialen. Meer unieke slijtvastheid, weerstand tegen corrosie, geen geur, geen straling op het menselijk lichaam, glanzende kleur is mooi, schoon en droog en andere natuurlijke kenmerken, geen vervuiling voor het milieu.

Oorsprong: Shandong, China

Toepassingsgebied: luxe decoratie, indoor en outdoor onderdelen. Tablet PC

De kenmerken van de rots van grofkorrelige structuur. sneeuwwit graniet

Dichtheid (B.D) Rock: g / cm3:2.64 | 2,64

Water absorption:%:0.19 | 0.19

Buigsterkte (M.R): Mpa:15.7 | 15,7

Druksterkte (C.S): Mpa:66.5 | 66,5

Vier, Pearl White, Pearl White

Pearl White Stone is een witte van granieten steen, meer verdund Zie momenteel alleen gevonden in Jiangxi heeft dit unieke granieten steen, anorganische chemische componenten stabiel en rock structuur dicht, en zure seks sterk en stenen porie wereld percentage niet hoog en oppervlak gemakkelijk geproduceerd chemische veranderingen, en niet met eventuele schadelijke mineralen, en haar geslacht slijtage en de hoge hardheid , en anti-verweerde capaciteit sterk, en heeft meer uitstekende van fysieke prestaties.

De compacte structuur, stabiele chemische samenstelling van mineralen, rock tot zuur is sterk, porositeit is niet hoog, de stenen oppervlakte veroorzaakt chemische veranderingen, bevat geen eventuele schadelijke mineralen, slijtvastheid en hardheid, resistentie tegen verwering en sterk, met uitstekende fysische eigenschappen. De meeste van de korrelgrootte in het midden van 2-4 MM, was een mooie middelgrote graniet.

Dichtheid (B.D) Rock: g / cm3:2.61 | 2.61

Water absorption:%:0.27 | 0.27

Buigsterkte (M.R): Mpa:12.3 | 12.3

Druksterkte (C.S): Mpa:125.7 | 125,7