HOE EEN FABELOZE BUITENRUIMTE TE ONTWERPEN

1-0.jpg

Wijzigingen in uw buitenruimte aanbrengen? Hier zijn enkele ideeën om u te helpen bij het ontwerpen van de perfecte ruimte om verliefd op te worden.

Tijdens de zomer worden uw buitenruimteontwerpen de sleutel tot vermaak en zouden ze moeten vloeien als een verlengstuk van uw binnenruimte. Met een paar belangrijke componenten kan uw terras, veranda of terras gemakkelijk worden veranderd in een entertainment-oase. Voor huiseigenaren die graag buitenshuis willen entertainen, biedt een mooie buitenkeuken enkele serieuze voordelen. Vergeet in en uit rennen om voedsel te bereiden terwijl je alle plezier aan de buitenkant mist. Met een buitenkeuken kunt u buiten maaltijden bereiden terwijl u sociale contacten onderhoudt met vrienden. Bekijk verschillende foto's en ideeën voor buitenontwerp om inspiratie op te doen voor uw eigen ruimte.

1-1.jpg

We weten dat niets meer tijdloze schoonheid toevoegt aan uw buitenleven dan een op maat ontworpen buitenkeuken. Daarom brengen wij een breed scala van de beste natuurstenen platen en tegels en een complementair assortiment van porseleinen en glazen tegels en mozaïeken. Het kiezen van een werkbladmateriaal is een belangrijke beslissing, omdat het voortdurend wordt blootgesteld aan de elementen van de natuur. Een buiten aanrecht moet duurzaam, weersbestendig, gemakkelijk te reinigen en mooi zijn. Er zijn bijna net zoveel materiaalkeuzes voor buitenbalies als voor binnententen. Opties omvatten kwartsiet, graniet, porselein, tegels en meer.

1-2.jpg

Of het nu lichte of donkere kleuren zijn, er zijn talloze opties waaruit u kunt kiezen om van uw tuin een meesterwerk te maken. Kleur, vorm en ontwerp blijven bestaan ondanks weers- en temperatuurveranderingen.

1-3.jpg

Creëer continuïteit door uw keukenbladen buiten uit te breiden. Laat uw buitenkeukenontwerp er moderner uitzien door uw aanrecht en werkvlakken van binnenuit verder te laten gaan. Het creëert strakke lijnen en maakt de buitenkeuken er uit als een verlengstuk van de keuken binnenin.

1-4.jpg

Hou het simpel. Buitenkeukens hoeven niets speciaals te zijn. Een plek om het eten te koken en een plek om te zitten en ervan te genieten zijn echt de enige dingen die je nodig hebt om een functionele buitenkeuken te creëren.

1-5.jpg