Hoe vindt u gebreken uit natuurlijke graniet

Natuurlijke graniet wordt veel gebruikt in het gebouw met inbegrip van vloeren tegels, gevelbekledingen, muur decoratiekeuken tops, Tops en badkamerijdelheid tops. Maar mensen weten, de natuurlijke schoonheid die altijd brengen sommige gebreken waaronder veining, kleuren en functies. Hoe vindt u de gebreken van het natuurlijke graniet op uw aanrecht is dus erg belangrijk voor het effect!

1. u moet controleren de uniforme kleur om te beginnen. Als er zijn enkele plekken, markeert, lijkt geen deel uitmaken van de natuurlijkeGraniet tegelsof tegels, dat het moet de gebreken. De professionele fabrikant zal proberen te vermijden tijdens knippen tot grootte. Als dat is nauwelijks om te voorkomen dat de huidige basisgrootte, we hebben nog een andere manier op te lossen, we kunnen boren ze uit en leg een ander stuk voor vervanging. Deze noodzaak werknemers zal hebben zeer goede vaardigheden op het.

2. de test van de weerstand, sommige natuurlijke graniet is heel gemakkelijk om te vervuilen met veel vloeistoffen zoals wijn, SAP, azijn en anderen. Stone fabriek brengt sommige chemische producten op het noemen we sealer. Dit kan vertragen de met behulp van leeftijd voor graniet.

3. het kraken op graniet oppervlak. Sommige barsten zijn nauwelijks te vinden op graniet, ze zijn natuurlijke delen vangraniet tegelsof slaBS. Stone fabriek zal moeten opnieuw gepolijst, lijm vuller en andere materialen gebruiken om deze problemen te verhelpen.

4. gemakkelijker gebroken graniet, sommige graniet is zeer gemakkelijker om breuk tijdens verwerking, vervoer en installeren. De stenen uitvoerder zal doen mesh back-up op graniet of fiber glas back-up op de gebroken delen. Dit bespaart materialen.