Hoe de witte knikkers te installeren?

Wit marmer elegant en luxueus, maar de textuur is zacht, is een kostbare steen. De vertegenwoordiger van wit marmer is Calacatta, Volakas-wit en Ariston-wit. Tijdens het verwerken en installeren als je geen aandacht besteedt aan maculaire en andere problemen, dus we houden allemaal van en haten haar.

Hoe het oorspronkelijke uiterlijk van het witmarmereffect te behouden? De volgende punten in het proces van verwerking en installatie moeten aandacht besteden aan.

1 Kraanwaterverwerking

Wit natuurlijk marmer is kwetsbaarder, in tegenstelling tot andere kleuren marmer; meestal gebruikt de fabriek gerecycled water, maar talloze malen tijdens het proces van doping met andere ingrediënten, vervuiling door witte steenverwerking; dus we hebben een eenmalig gebruik van leidingwater nodig tijdens de verwerking, om te garanderen dat de steen niet vervuild is.

2 Kraanwater reinigen

Terwijl de verwerking is voltooid, met schoon water om de afgewerkte producten te reinigen; ze aan de lucht laten drogen om zich goed voor te bereiden op de volgende stap.

3 Bescherming

Marmer moet een chemische beschermingsbehandeling uitvoeren (waterbestendig is verdeeld in twee soorten olie en water), er zijn poriën op het marmeren oppervlak en het water dringt binnen in het marmer binnen 2 tot 4 mm, en vormt een beschermende laag van droge film, zodat vocht of andere vloeistof kan het marmeren oppervlak en de binnenkant niet binnendringen.

Drogen: marmer vereist interne en externe droge om te waterdicht, zo niet droog om waterdicht te doen, waterdicht zal de binnenkant van het water binnen vergrendelen; zal inconsistenties langzaam vormen en kleuren voor verwerking. Bij langdurig gebruik zal het vocht niet verdampen.

Drie keer waterdicht: het maakt niet uit wat voor soort waterdichte borstel zes zijden nodig zijn, en na natuurlijk aan de lucht gedroogd, opnieuw poetsen tot driemaal herhaald om aan de beschermingsvoorwaarden te voldoen. Het duurt 1 ~ 2 dagen voor de zonnige tijd in het tijdsinterval, en langer voor de regenachtige dagen. Sommige fabrikanten hebben een aan de lucht gedroogde verwarmingskamer, zodat het marmer sneller droogt. Drie keer waterdichtheid is bedoeld om de delen te bedekken die onregelmatig of ontbrekend zijn.

4 zelfklevend

Kleefstofrug kan een bescherming zijn en de hechtings- en versterkingssterkte tijdens de installatie verhogen; het moet het achternetwerk van het achterkleefproces afdoen, het zal na een lange tijd verwateren.

5 Installatie van de site en snijden

Veel van de tekeningen die op de bouwlocatie zijn gemeten, kunnen tijdens de fabricage bij sommige hoekopeningen niet goed worden afgewerkt en moeten opnieuw in het veld worden gesneden. Het snijgedeelte op het terrein heeft de beschermende behandeling van de fabriek al vernietigd en de installatiemaster ter plaatse moet het waterdicht maken op de secundaire snede om secundaire vervuiling te voorkomen.

6 Wandinstallatie

Muur installatie is voornamelijk verdeeld in natte bestrating en droog opknoping twee installatieproces

1. Natte bestrating: Toiletten en keuken waar gebruik water vaak in het algemeen gebruik maken van de natte plaats pasta-technologie, gebruik de speciale stenen klei om bestrating, dat is om een goede lijm te spelen met de lijm pasta. (Niet aanbevolen om gewoon wit cement te gebruiken om de muur marmer te maken)

2. Droog ophangproces: Of het nu gaat om de houtbodem of stalen punt hangproces, meestal worden geïnstalleerd in het mengen van AB-lijm, de twee lijmen zijn niet strikt in overeenstemming met de verhouding van 1: 1 uniforme menging; wanneer de lijm niet uniform werd gemengd, is de gips chemische samenstelling van de gevel volledig uitgehard. De niet-geharde chemische componenten vernietigen de lijm of het water op de rug van het marmer en dringen langzaam in de steen, na een lange tijd zal er macula op het oppervlak van de steen zijn, die niet kan worden verwijderd.

7 Vloerbedekking

De installatie van de grond is om 1: 3 semi-natte mortel en wit cement te gebruiken om het bestratingsproces te verbinden, maar ook te vertrouwen op de lijm en witte cementlaag om te lijmen; Het beschermende effect van ruglijm isoleert het zoutzuurvocht van het cement in het inwendige van het marmer

8 Installatie kloofbehandeling

Tijdens het installatieproces moet de opening schoon worden gehouden voor de voorbereiding van de toekomstige kristalbehandeling; om kristalvlakvuller te vermijden wanneer de tweede snijopening, waardoor het vorige waterdichtmakende proces wordt verbroken, de witte steen bijzonder gevoelig is voor lijm en de kleur verandert als niet zorgvuldig.

De opening van natte bestrating, het moet de onzuiverheden van de gevel opruimen terwijl het cement niet volledig droog is.

Veel installateurs zetten tijdens het droog hangende installatieproces graag wat marmerlijm in de opening van de tweede plaat om te repareren, maar weten niet dat wanneer de zorg voor het kristallen oppervlak wordt veroorzaakt, alleen vanwege vaste lijm, het nodig is om te snijden en vijl de witte lijm in, die ook de waterdichtheid ondermijnde, maar ook het uiterlijk van de opening beïnvloedde.

9 Plaats van installatiebeveiliging

De geïnstalleerde witte knikkers moeten worden beschermd met een plastic film. Gebruik eerst zelfklevende tape om de opening afgedicht te reinigen en de natte straat en de vloer moeten wachten tot de binnenkant van de installatiematerialen volledig is gedroogd voordat u stickers opplakt; en bedek dan het marmeren oppervlak in een groot gebied met een beschermende film om twee secundaire vervuiling of schade veroorzaakt door andere bouwprocessen te voorkomen.

10 Oppervlaktebehandeling

Oppervlaktebehandeling is het laatste proces, meestal wanneer de decoratie is voltooid en klaar is om het meubilair in te gaan. Oppervlaktebehandeling is het fysieke resultaat van een snelle omwenteling om een kristallaag van 0,5-2 mm te vormen en de glans is 90-100, wat een antislip, waterdicht en anti-vervuilend effect is.