Hoe een keuken te maximaliseren met behulp van kleur

Omdat kleine keukens krap en krap zijn, bestaat er ontelbare informatie over hoe u de ruimte kunt vergroten met open rekken, inbouwspots en accessoires. De kleur vergroot echter ook het gebied. De juiste schaduw dwazen het oog in de overtuiging dat het gebied groter is dan het lijkt. Bovendien creëert kleur persoonlijkheid en stijl. Verander een kleine keuken in een grote ruimte met deze tips.

Teken inspiratie van werkbladen

Om countertops in de keuken uit te nodigen, zoek een kleur in het aanrecht om toe te voegen als een primaire kleur in het keukenontwerp. De kasten van marmer, kwarts, ganite en steen zijn er in eindeloze kleuren en dessins, en het trekken van een kleur vanaf het aanrecht verbindt het aanrecht met de keuken. Een mooie bruine, witte of grijze kleur zou een neutrale basis vormen voor muren. Het kan ook een opvallende schaduw zijn voor kasten en laden als huiseigenaren een lichtere schaduw voor de muren selecteren.

Verfwanden en kasten Dezelfde schaduw

Manipuleer randen visueel door kasten en muren in dezelfde schaduw te verenigen. Deze truc wist grenzen door kasten en muren samen te voegen, waardoor de ruimte groter lijkt. De voor de hand liggende tint is wit of beige, maar toch bereiken donkere kleuren zoals bruin, zwart, marine of grijs hetzelfde resultaat. Terwijl huiseigenaren voor alles een kleur kunnen gebruiken, werken twee vergelijkbare tinten uitzonderlijk goed.

Maak een accentmuur

Een accentmuur in andere kamers creëert een brandpunt met persoonlijkheid. In keukens vervangt de backsplash het doel van de accentmuur. Qua muren is het doel van een accentmuur om kleine ruimtes te vergroten. Bepaalde kleurencombinaties helpen bij het vergroten van het gebied. Een donkere accentmuur met de rest als een lichte kleur vergroot het gebied mooi.

Het is belangrijk om voor keukenontwerp twee of drie tinten te kiezen, omdat te veel kleuren gelijk staan aan besluiteloosheid en desorganisatie. Met deze tips kan kleur het gebied vergroten zonder zweet.