Hoe te verzegelen van graniet

Graniet heeft elegante uitstraling en duurzaamheid. Hoewel graniet één van de meest duurzame natuurlijke stenen is, moet het nog steeds beschermd worden om ervoor te zorgen dat het niet is beschadigd. Ter bescherming van uw graniet, moet u verzegelen het ten minste eenmaal per jaar. Afdichting zorgt ervoor dat niets in het graniet sijpelt en het van binnenuit vlekken. Gelukkig, het is vrij eenvoudig te verzegelen van uw graniet. In feite zijn de meeste mensen staat aan te pakken dit project zonder de hulp van een professional. Volg de stapsgewijze instructies:

Wassen van de items.

Voordat u begint met het zegel van het graniet, zal u wilt wassen om ervoor te zorgen dat er geen vuil of puin op het oppervlak is. Gebruik warm water en een zacht afwasmiddel schoon uw countertops van het graniet te maken. Zorg ervoor dat de ruimte volledig drogen voordat u naar de volgende stap verplaatsen.

Betrekking hebben op andere gebieden.

U wilt niet krijgen sealer op om het even wat naast uw countertops van het graniet, dus voordat u begint met het toepassen van de sealer, betrekking hebben op uw apparaten en putten. De gemakkelijkste manier om uw apparaten en putten te beschermen is ze te bedekken met plastic wrap.

Gebruik de sealer.

Praat met de installateur om te controleren of er is een bepaald soort sealer die u moeten op uw graniet gebruiken zou. Vervolgens, nadat countertops gereinigde, toepassen de sealer terwijl het dragen van handschoenen. Zorg ervoor dat u volledig het oppervlak van het graniet verzadigen tot zeer opvallend dat het nat is.
 
Laat de sealer zitten op de top van het graniet voor ongeveer 10 minuten, tenzij de richtingen op de sealer anders zeggen. Zeehondenjagers wellicht een sterke geur, dus het is best om te laten de ramen open of de ventilator inschakelen terwijl de sealer dringt door in het oppervlak.

Pools het aanrecht.

Nadat de 10 minuten is verstreken, pak een droge zachte doek en beginnen te poetsen van het aanrecht. Wrijf de doek over het aanrecht in een draaiende beweging, zodat u kunt afhalen een sealer die niet in de steen absorberen deed. Uw handen lopen over het aanrecht om ervoor te zorgen dat je niet het gevoel van eventuele overtollige product zittend op het oppervlak, zodra u klaar bent polijsten.

Het nog een keer schoon.

Laat uw countertops van het graniet voor een paar uur dat de sealer te genezen. Controleer het etiket op uw product dat precies hoe lang je moet laten zitten. Vervolgens wassen uw countertops van de dezelfde manier dat u deed voordat je begon te verzegelen. Dit zal ervoor zorgen dat alle overtollige Kit wordt verwijderd, dus het niet maken contact met uw huid of besmet voedsel zoals u het op uw countertops van de keuken te bereiden.