Koop steen biedt vele voordelen de wist u dat?

1, stenen is een natuurlijke

Stone is een natuurproduct, nadat snijden, polijsten, net veranderd van vorm of vorm, en het materiaal zelf niet verandert. Tegels zijn brandwerend, metalen stikstofoxiden en semimetal oxiden, malen, mengen, persen, beglazing, via sinterproces, en de vorming van een zuur en alkali weerstand van porselein of steen materialen.

Veel van zijn grondstoffen kwartszand, klei vermengd, deel van de chemische veranderingen geproduceerd door kunstmatige steen, zand, stenen, modder door een chemische reactie na de vorming van het nieuwe materiaal.

2, bijna dezelfde prijs tegels

Tegels kopen vindt u werknemers na de legdatum thuis, maar de natuursteen vereist verwerking vóór het in de grond te leggen, zo veel klanten denken dat de prijs is duurder dan keramische tegels van natuursteen. In feite, in een crème-gekleurde natuurlijke steen uit Afrika, bijvoorbeeld, na verwerking van de prijs ongeveer op ongeveer 700 Yuan per vierkante meter, terwijl de prijs van een vergelijkbare kleur en textuur van zelfgemaakte ceramiektegel ongeveer 620 Yuan per vierkante meter, dus vergelijkbaar met het verschil in prijs is.

3, stenen gebouw zeer praktische

Stone materiaal met superieure duurzaamheid en persistentie, sinds de oudheid, is het belangrijkste gebouw en decoratieve materialen, de worldand #39; s best bewaarde oude gebouwen worden meestal stenen gebouwen. Tegel slagvastheid is zwak, kwetsbaar: of het nu in het proces van productie, transport, installatie of gebruik, keramische tegels zijn zeer gemakkelijk worden gebroken, verlies, dat wordt bepaald door de aard van zijn eigen grondstoffen, en kan niet worden gewijzigd.

Daarnaast zijn natuursteen producten in termen van slijtvastheid, veruit superieur aan de tegel. Keramische tegels is gemakkelijk te dragen, meestal na de legdatum, gezinnen gebruik randen slijtage treedt op in ongeveer 6 maanden of zo, 8-12 maanden tegel oppervlak een verschillende mate van slijtage verschijnsel hebben kan; het algemene publiek gebruik verschijnt in 2-3 maanden randen gedragen, tegel slijtage verschillende graden binnen 6 maanden.

4, decoratieve steen natuurlijke sfeer

Natuursteen vanwege zijn natuurlijke, chromatische aberratie is relatief duidelijk, geen tegel en natuurlijke steen oppervlaktetextuur is rijk, maar natuursteen tegel effect is natuurlijke sfeer, die ongeëvenaard door tegel is.

Keramische tegels behoort tot de later handmatig wilt verwerken, en tot op zekere hoogte te voorkomen van chromatische aberratie, maar de beste tegel heeft kleur, is het onmogelijk om het probleem te vermijden, dit is voornamelijk als gevolg van grondstoffen en productie beperkingen.

5, stenen snijden zonder beperkingen

Stone volgens de verschillende eisen van de abnormity snijden, tegels specificatie-eisen, vorm, maken van de beperkingen van grotere. Daarnaast tegel is als gevolg van temperatuurveranderingen in productieproces of apparatuur en technologie beperkingen veroorzaken lengte fout aan elke kant, (methode: standaard diagonaallengte vindt verschillende).

6, de steen materiële vervorming

Stone neemt de natuurlijke wereld, fysische en chemische eigenschappen is zeer stabiel en lage thermische uitzettingscoëfficiënt coëfficiënt, zelden zonder variatie van vervorming veroorzaakt door temperatuurveranderingen.

Keramische tegels thermische uitzetting coëfficiënten zijn relatief grote, gemakkelijk leiden tot vervorming van het product, met name in de winter, naar voren gebogen aan de tegel van de boog.

7, stone hoge veiligheid index

Tegel oppervlaktebehandeling maken die het geproduceerd tijdens het gebruik van wrijving is erg klein, zo glad; Als de tegel na absorberen de olie meer glad. Elk jaar talloze tegel slip en watervallen van de ouderen en kinderen, en sommige zelfs door 殘. Zelfs behendig jongeman soms onvermijdelijk zullen struikelen vallen---keramische tegel is te glad.

Ter vergelijking: steen eindigen dan ceramiektegel, maar is ideaal voor het leven, wandelen, niet een beveiligingsrisico aanwezig.

Nabestaanden van 8, steen en warm in de winter en koel in de zomer

Op het decoratieve effect, bestrating elke tegel eenheden en gezinnen zijn diep gevoel van de tegels in de winter koud! Veel mensen lijden aan reumatische artritis als gevolg van, niet te vergeten de al oude mensen die lijden aan reumatoïde artritis in de kou en hoe bitter het slop alle winter lang.

Goede stenen zoals andquot; Jadeandquot, de zogenaamde andquot, zachte jadeandquot, voor een goede stenen producten, na het versieren kunt maken mensen voelen zich in de zomer koeler en warmer in de winter, vol tederheid.