COUNTERTOPS VAN HET KWARTS ZIJN NU POPULAIRDER DAN DE GRANIETEN AANRECHT IN DE KEUKEN

Graniet was de enige keuze voor huiseigenaren als ze fantaseren over hun droomcountertops van de keuken.

Met hun natuurlijke schoonheid en fantastische restwaarde, geen twijfel datcountertops van het granietbezet de toppositie van huisontwerp wenslijsten. Echter nu meer ontwerpers wenden zich tot een ander materiaal voor de keuken:kwarts.

Met betrekking tot de nationale keuken & Bad Association (NKBA) meest recente trends rapport,

citeert populariteit met kwarts als op de opkomst, met name in de afgelopen vijf jaar, terwijl belang in graniet is afgenomen.

Meer dan 450 ontwerpers deelgenomen aan de organisatie 2016 Design Trends Survey, die is het bijhouden van trends in de keuken en badkamer ontwerp elk jaar sinds 2010.

In 2010, 73% van de reagerende leden gerapporteerd op basis van kwarts in hun keuken-projecten. 2015, dat aantal steeg 16 punten tot 89%, met 67% projecten verwacht om meer te doen waarbij kwarts in 2016.

Aan de andere kant, gerapporteerd huiseigenaren zelf ten gunste van countertops van het graniet met 41% in 2016, het kiezen van het materiaal voor hun keuken renovatieprojecten overeenkomstig de Statista, een van de toonaangevende statistieken van het Internet bedrijven. Kwarts, echter, was niet ver achter op 40%.

Dus wat is het dat maakt kwarts zo aantrekkelijk?

1. quartz werkbladen zijn geen-gedoe.

2. quartz kan praktisch elke stijl passen.

3. quartz maakt een grote investering stuk.

Nu, Welkom bij contact SUN steen voor de bouw van uw countertops van de fantastische keuken met kwarts.