Hergebruik van afgewerkte stenen poeder

Met behulp van experimentele molensteen vermalen tot poeder van verschillende specifieke oppervlaktes, studie van stenen poeder inhoud en specifieke oppervlakte van poeder op cement mortel kracht en invloed van cement plak vloeibaarheid. Onderzoek toont aan dat poeder specifieke oppervlakte met de toename stijgt van het slijpen van tijd; met de toename van de hoeveelheid poeder, voegmortel kracht afneemt, en wanneer inhoud groter dan 20%, de vermindering is significant samen met CGM poeder specifieke oppervlakte toeneemt, voegmortel kracht toegenomen natuurlijk; poeder specifieke oppervlakte de groter effect op liquiditeit verbeterd plakken meer.

Steen mineraalrijke in China, is de eerste grote architectonische stenen productie. Maar, als gevolg van veel productie fabrikanten van apparatuur en technologie ten opzichte van achter, in de mijnbouw en de verwerking van de steen van proces in de vaak grote van stenen afvalbassins zal geproduceerd, en schroot en de stenen poeder,, deze verlaten materiële steen moet niet worden verwerkt en gebruikt, momenteel main te vullen begraven op gestapeld van manier aan sparse water Typ Grouting materiële prijs acteren , bezet heeft grote van twee dagen en de rivier, veroorzaakt heeft enorme vervuiling en bronnen verspillen.

Als het poeder u als de versterkte specie vermenging gebruiken kunt, kan het effectief oplossen het probleem van de milieuvervuiling en verspilling van middelen. Vergeleken met de stenen poeder en vliegas, slakken, haar bronnen, kan lage prijs, handig vervoer, zonder drogen, niet alleen middelen besparen en verbetering van het milieu en goede economische en sociale fabriek directe Grouting welzijnsgoederen fabrikanten zullen profiteren.

Op de stenen poeder van versterking Grouting materiaal in de door omhoog van rol heeft twee soorten weergaven: een denk stenen poeder is een inert gemengd collectie materiaal, hij niet deelname cement van hydratatie proces, alleen in versterking Grouting materiaal in de up statistische micro-fill rol; een ander een is denk stenen poeder deelname cement van hydratatie proces, en op versterking Grouting materiaal van werkprestaties, en mechanische prestaties en duurzaamheid zijn heeft moeten voeren.

Wanneer de schuurmachine tijd 15min is, de steen poeder specifieke oppervlakte van 4150 cm? /g kan worden bereikt, macadam Grindability is goed; poeder specifieke oppervlakte met de toename stijgt van het slijpen van tijd, meer slijpen, poeder specifieke oppervlakte, des te groter en de correlatie tussen hen is goed.

Correct gebruik van afval steen, voltooit het herstel en de benutting van afvalmaterialen, voor stenen mijnbouw in China te verminderen van de druk, bedrijven nodig hebben om te corrigeren van de bewustwording van het belang van verlaten stenen consolidatie Grouting materiaal, zal worden effectief in het oplossen van milieuvervuiling en verspilling van middelen.