Zeven kenmerken van groene steen

(1) kwaliteit en stabiliteit: de steen een speciale productie proces, de internationaal toonaangevende technische niveau, maken van haar product met een stabiele, betrouwbare kwaliteitsborging. Vergeleken bij keramische tegels, heeft steen meerdere malen gerenoveerd, groot formaat, gladheid, evenals goed; onze vierkante gevormde stenen producten zijn speciale verwerking, hogere-dichtheid voordeel.

(2) kleine kleur verschil: vanwege de samenscholing van gebruikt in de synthese van de batching proces, volledig oplossen van de problemen niet kunnen worden opgelost in de natuurlijke stenen decoratie CMYK-kleur, kleine met grote gebieden in kleur, uniform uiterlijk van kleur patroon gemeenschappelijke kenmerken, de totale decoratieve effecten, met name voor grote projecten op het gebied van bestrating. Durham stenen producten gelden hotels, hotels, winkelcentra, vliegvelden, stations, metro en andere plaatsen groot gebied ingericht Familiekamer decoratie en ideaal materiaal voor meubels productie.

(3) kracht: gemanipuleerde stenen productieproces elimineert alle donkere scheuren, kloven, en maakt het proces van bestrating is veiliger; na verwerking van de hightech en geavanceerde molding technologie, verbeterde de steen van kracht (sterkte hoger is dan het dezelfde soort natuursteen), had ten minste 20 mm boven de kracht van natuurlijke steen tot 12 mm dik nu. 139 stenen netten prestatie-indicatoren in overeenstemming met de kunstmatige steen exporteren industriestandaard SN/T0308-93. Aangelegde steen producten in de fabriek gepolijst waxed na gebruik en regelmatig onderhoud zal sterk vertragen het verouderingsproces. De praktijk leert dat stenen als gevolg van de Hoge aanvangssterkte, na meer dan 10 jaar de kracht van 80Mpa na 1/3 hierboven, kleur Afscheidingsgraad is beter dan de vroegere bouw van natuurlijke marmer, kan voldoen aan de eisen.

(4) geen straling: over de keuze van materialen als steen voor strenge screening, bijna volledig elimineren de steen radioactieve elementen bevatte. Engineered stenen producten voldoen volledig aan het gebouw materiële radiologische bescherming gezondheidsnormen voor civiele GB6566-2001 standard een soort decoratieve materialen.

(5) gewicht: gewicht is lichter dan de equivalente natuurlijke marmer 109, komt overeen met Chinaand #39; s ministerie van bouw van dragende normen eisen.

(6) voltooi verscheidenheid, mooie kleur: in de schelpen, glas, spiegels, mozaïeken en andere decoratieve materialen verscheidenheid, bereik, gewenste kleur of volgens de eisen van de klant, productieproces, kunnen gebruikers kiezen volgens hun eigen persoonlijkheid en stijl of ontwerp rassen uitvoeren uniek decoreren effect.

(7) gemakkelijk snijden, installatie is eenvoudig: als gevolg van de precisie dikte consistent, bestrating van de beschikbare conventionele methoden, zoals het leggen van de Kiel, lijm, cement bestrating, mastiek lijm, droge-opknoping kan worden. Eenvoudige installatie, flexibele bestrating is een ander groot voordeel van de steen.