Stone countertops onderhoud technieken en methodes

1, dagelijks schoon

Of itand #39; s harde of zachte textuur van marmer Graniet niet resistent wind zand en grond deeltjes van lange slijtage, dagelijkse schoonmaak u kunt ESP of elektrostatische MOP grondige afstoffen en schoonmaken van werk voorkomen gebruik van grote hoeveelheden schoon water; ingang van commerciële ruimte, die het is het beste om te plaatsen het pad van de stof, vermijden van schoenen met zand graan schurende steen, vermindering van de moeilijkheid van dagelijkse schoonmaak.

2, Verwijder onmiddellijk besmette

Marmer is een natuurproduct, elke steen heeft een natuurlijke poriën, dagelijkse bronnen van verontreiniging zoals thee, koffie, sauzen, oliën, inkt, vruchtensappen en als niet onmiddellijk uitgeschakeld, gemakkelijk om in de binnenste laag van de steen te doordringen, resulterend in diepere vervuiling. Professionele vlek-vlekverwijderaar beschikbaar uitgeschakeld op een tijdige manier om te voorkomen dat vuil doordringt stenen materiaal onuitwisbare vlekken veroorzaken.

3, kies de juiste schoonmaakmiddel

Stone sterk zuur sterke basis zoals we allemaal weten, reiniging van stenen is niet omwille van het negeren van de Detergenten ingrediënten. Algemene reinigingsmiddelen bevatten zuur en alkalisch, als gebruikt voor een lange tijd onbekend bestanddelen van detergentia, zorgt de steen Oppervlakteglans verlies of laesies kunnen produceren.

4, bescherming en behandeling is belangrijk

Barrière penetratie van water en vervuiling, moet om de steen op haar beste kant, reguliere beschermende behandeling. Bouw bescherming moet worden gehandhaafd na de steen steen ademend en waterdicht, vlek-proof. Gebruik geen ongevraagde beschermende agent, dus niet alleen niet tot het effect van de bescherming, verhoogt de moeilijkheid van het natuursteen onderhoud.

Soepele natuursteen moet lucht om te ademen, en moeten voorkomen dat de lange termijn op de stenen oppervlak bedekt met tapijt of ander vuil, of vocht onder de steen niet vluchtige via de poriën gemakkelijk leiden tot overmatige vochtigheid, water verhoogt de ziekte problemen zullen ontstaan. Zorg ervoor dat het leggen van het tapijt, opgestapeld van puin, onregelmatige stenen met frisse lucht.