Het gebruik en hardheid verschil tussen marmer en graniet

Wanneer versieren, zeggen mensen altijd andquot marbleandquot, andquot; graniteandquot; ... ... Wat, maar hoe veel doen we echt over marmer, graniet weten en? Ken jij whatand #39; s het verschil tussen marmer en graniet? Als de begroting, u welke weet uw marmer en graniet? Dus gelieve te komen en zien welke duur marmer en graniet.

Het verschil in leeftijd tussen marmer en graniet

Marmer is dat een metamorf of sedimentaire carbonaat schommelt. Organisatie van fijne, effen, gepolijst, kleur ras, heeft een mooie natuurlijke kleur en minder straling. Niet bestand tegen verwering, minder gebruik buitenshuis, de gemeenschappelijke en duurzame levensduur van 150 jaar.

Graniet zijn magmatische gesteenten. De belangrijkste ingrediënten zoals MICA, veldspaat en kwarts. Beschikt over compacte structuur, hoge hardheid, slijtvastheid, drukbestendigheid, brandweerstand en erosie weerstand, heeft een bepaalde hoeveelheid straling. Patroon als graan markeringen en gloeiende MICA deeltje, de gemeenschappelijke en duurzame levensduur van 200 jaar.

Het gebruik van marmer en graniet verschil

Algehele beoordeling van marmeren er beter uitzien, en graniet. Algemene marmer is zachter, gemakkelijker infiltratie van vuil en noodzaak regelmatig onderhoud, niet zeer goede zorg. Maar omdat het patroon verrijken, zachte kleuren en andere voordelen, hogere rang na het leggen, rijke en prachtige zal lijken. Huishoudelijk gebruik is in het algemeen meer geschikt. Graniet hoge hardheid en goed onderhoud. Maar het gevoel van een koude, in het algemeen met de buitenlucht of in de openbare ruimtes van de vloer en wanden geven.

De hardheid verschil tussen marmer en graniet

Hardheid schaal van Mohs van de steen als een rekeneenheid. Marmeren vanwege de bevat doorgaans onzuiverheden, schaal van Mohs van 3-5. hoge hardheid van graniet marmer, schaal van Mohs van 6-7.

De kleur verschil tussen marmer en graniet

Zuiver marmer zijn sneeuwwit, bevat onzuiverheden, verscheidenheid van kleuren zoals zwart, rood, geel, groen en allerlei patronen en plekken zoals landschappen en bloemen jade, patronen van uitzonderlijke schoonheid, graniet is de oudste, meest gebruikte, meest gebruikte rotsen. Graniet kleur is over het algemeen pale, grijs, grijs, lichtgrijs, rood en rood vaker.