Top natuursteenlandschapstrends van 2018

Landschapsarchitectuur en design is een steeds populairder onderwerp, omdat meer mensen in hun huizen investeren. De combinatie van technologie, schoonheid en kostenbesparing leidt tot een natuurlijke stenen landschapsmarkt en natuursteenproducenten zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun klanten te helpen.

Voordelen van natuursteenlandschap

Het gebruik van natuursteen voor landschapsdoeleinden is niets nieuws. In sommige gevallen bestond het als onderdeel van de oorspronkelijke eigenschap en werd het opgenomen in de lay-out en op andere momenten werd het gemaakt om een "kleinigheidje" aan het project toe te voegen. We bieden een product genaamd   Oude New England-muur   omdat deze stenen ooit deel uitmaakten van muren (landschapssteen) in New England. Het waren eenvoudig stenen die op het land werden gevonden en op elkaar werden gestapeld om echte stenen muren te maken.

Het werken met natuursteen heeft vele voordelen: het is gemakkelijk verkrijgbaar, heeft een lange levensduur, is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren om aan de behoeften van elk project te voldoen en kan worden "bewerkt" voor ontwerpdoeleinden.

Natuursteenlandschapstrends van 2018

Stenen muren raken nooit uit de mode, maar nu is het tijd om enkele van de steenlandschapstrends te bekijken die we in 2018 verwachten te zien:

Natuursteenmarkering:   Ardestone is nog steeds de populaire keuze als het gaat om stenen patio's en   zwembad   maar de markt eist langzaam iets nieuws ... en het is natuurlijke steenvlaggen. Grote onregelmatige stukken zorgen voor unieke patronen en ontwerpen, dus het is echt uniek voor uw project.

Decoratieve steen:   Mensen willen steen gebruiken in plaats van andere landschapspunten vanwege de kleuren en hoe lang het duurt. Het kan zijn rond het zwembad, op een loopbrug of zelfs voor uw tuin. Decoratieve steen vereist bijna geen onderhoud en zal langer meegaan dan de meeste gangbare landschapsproducten die voor deze toepassingen worden gebruikt.

Vuurkorven en open haarden:   Deze trend begon in 2017 en de verwachting is dat er in 2018 veel vraag naar is. Natuursteen haarden, putten en barbecues en al het andere met betrekking tot steen en vuur zullen weer populair zijn, maar nu willen mensen iets anders. U ziet alles, van de opstartkit tot de geavanceerde buitenkeukens op maat met steen.