Trending kasten In het nieuwe jaar 2018

Als het gaat om het plannen van een remodelleren keuken of bad, zijn er sommige koele tendensen die zeker worden warm in het nieuwe jaar.

Zachter en breder bereik van blanken

Wit blijft een sterke primaire kleur voor keukens en Baden; echter, als we beginnen te zien meer houtnerf terug te komen in de keuken ontwerp trends, schril blanken kunnen soms een steriele contrast en stoffige of vuile blanken zal hebben meer impact als nieuwe styling trends ontstaan.

Landelijke rustiek invloed

De populariteit van de boerderij en verweerd hout esthetische blijft sterk in 2018. De tinten en structuren die ondersteuning bieden voor deze ontwerpelementen hebben brede aantrekkingskracht als gevolg van hun neutraliteit, eenvoud en authentiek design. Het denken aan zon gebleekt, de walnoot hout graan en tonen die ondersteuning bieden voor het jaar oud hout afwerkingen kijken welke authenticiteit aan de moderne boerderij brengt.

Gebruik-specifieke keuken-opslag

Generieke, multi-gebruik keuken opslag is al geruime tijd populair bij consumenten. Echter de tendens naar meer verantwoorde kopen voor kwaliteit en functionaliteit over hoeveelheid of fad-gedreven gimmicks (d.w.z. broodroosters die warmte van uw broodje en koken uw hotdog) is het veranderen van mentaliteit van de consument.

Moderne huiseigenaren zijn minder betrokken bij de catch-all kabinet grotten en langdurige opslag van zelden gebruikte kleine apparaten; daarentegen zijn ze meer gedreven om te zoeken naar hoge functionaliteit en maximale efficiëntie door middel van toegankelijkheid.

Voorraadladen en lade opslag zijn de sleutel tot deze organisatie-trends en merken luisteren omdat ze voorziet in geïntegreerde mes blokken en grote gebruiksvoorwerp opslag terugtrekkingen, pantry organisator terugtrekkingen met OXO drogeladingvaart luchtdichte containers en terugtrekkingen voor muur kasten die zitten boven toestellen waar toegankelijkheid en zichtbaarheid is meestal beperkt en onderbenut.

Deze nieuwe producten helpen huiseigenaars overwinnen pijnpunten graven via laden of in de rug van kasten is gekoppeld.

Kleur vertegenwoordigt personalisatie

Het universele gebruik van blues en Groenen blijft in 2018 moet de gaan-aan kleur keuzes, of gemengd met neutrale of als de keuze van de kasten domineren in badkamers gebruikt.