Wat is de trend voor huisontwerp plannen in 2018 openen?

Wat is de trend voor huisontwerp plannen in 2018 openen? Laten we een kijkje nemen!

Open plattegronden

Jarenlang hebben huiseigenaren open plattegronden dat mijden van meerdere kleine kamers en zorgvuldig verdeelde ruimten in het voordeel van grote luchtige lay-outs die omarmd. Deze plannen van de vloer zijn ideaal voor het maken van een verbeterde gevoel van ruimte, het toevoegen van continuïteit, en openheid te stimuleren.

Terwijl open plattegronden nog steeds enorme beroep houden en niet tekenen van fading in het verleden vertonen altijd snel, nieuwe interpretaties van deze lay-outstijl dreigen te houden in 2018. In de afgelopen jaren hebben ontwerpers trended richting open plattegronden met minimale definitie, maken grote, relatief onduidelijke ruimten voor gezinnen te verzamelen.

In 2018, in plaats van volledig niet-gedefinieerde ruimten, huiseigenaren kunnen ervoor kiezen om het af te bakenen van de keuken van de eetkamer of vanuit de woonkamer met een andere type van bevloering van het hardhout. Als u meer ruimte om te werken met hebt of als u een nieuw huis ontwerpt, u zou ook kunnen overwegen met behulp van verschillende maximum hoogtes af te bakenen verschillende ruimtes en functies.

Als u liever een subtielere vorm van de ruimte in een open vloerplan te scheiden, kunt u ook overwegen verschillende materialen of kleuren op de muren. Kolommen kunnen ook scheiden van de ruimte in een grote, open ruimte zonder invloed van sightlines of het afsluiten van ruimten.

Als de ruimte van belang is, kunt u overwegen verhoogd, de Bevloering van het platform-stijl om af te bakenen een verzamelen-gebied, bijvoorbeeld een familiekamer of een den. Deze optie van de Bevloering kan worden ideaal voor stedelijke ruimten met opslagbeperkingen, als u kunt gemakkelijk weg items onder het verhoogde gedeelte te verbergen.

Wazig lijnen

In de afgelopen jaren heeft de industriële chique stijl optredens in een verscheidenheid van commerciële instellingen, gemaakt van kantoren en lobby's aan cafes en restaurants. Terwijl u niet volledig metalen dekking op muren in huizen op elk moment snel ziet mogelijk, bent u waarschijnlijk steeds wazig regels tussen commerciële en residentiële materialen bekijken en stijlen.

Als u liever iets een beetje meer subtiele, overweeg dan een traditionele houten Leuning vervangen door een metalen reling. Metalen balustrades neiging om veel meer minimaal dan houten leuningen, maar de stalen kabels die aansluiten van elk bericht ook de neiging om veel minder visuele ruimte innemen dan hun houten tegenhangers. Uiteindelijk kiezen voor metaal over hout aanzienlijk de ruimte zou kunnen openen en een gestroomlijnde eigentijds design perfect kan aanvullen.

Dit jaar, bent u ook ter plaatse waarschijnlijk wazig lijnen tussen single-family en welke stijlen. De twee soorten residentiële structuren kunnen lijken steeds meer, in een soort uniforme aanpak van huisontwerp.

Schone Details

In zowel single-family en welke huizen, de voorspellingen van de NAHB die huiseigenaars zal blijven omarmen lijnen schoon en gestroomlijnde details in de overdekte ruimte. Als u een woonkamer renovatie gezien heb, kon u geleidelijk een overdreven versierde decor en bijwerken met een minimaal ontwerp en schonere lijnen. Bijvoorbeeld, kan u ervoor kiezen om het elimineren van verouderde sierlijke kroon molding ten gunste van een schonere, meer hoekige ontwerp.

Of u van plan bent een remodellerend project of u een nieuw huis ontwerpt, kunt u eenvoudig integreren van de nieuwste trends.