Hele stenen typen-graniet-marmer

Dali steen bestond in de Earthand #39; s korst schommelt na hoge temperatuur en druk binnen de Earthand #39; s korst bestaat uit metamorf gesteente. Rol van aardkorst stress bij de oorspronkelijke rots kwalitatieve veranderingen welke wijziging in textuur, structuur en minerale samenstelling van de rotsen. Wijzigen na de vorming van de nieuwe rock metamorf gesteente genoemd.

Dali steen bestaan voornamelijk uit calciet, kalksteen, dolomiet en serpentine. Zijn hoofdcomponent calciumcarbonaat, goed voor meer dan 50%. Vanwege het marmer zijn onzuiverheden en calciumcarbonaat van kooldioxide in de atmosfeer, koolstof, de rol van waterdamp zijn ook gevoelig voor verwering en erosie, en maak het oppervlak zeer snel zijn glans te verliezen. Marmeren eigenschappen relatief zacht, het is ten opzichte van het graniet.

Hele Dali steen slijpen, polijsten en kristallisatie van marmer-verwerkingstechnologie die International aan marble, met zijn natuurlijke simplicityand #39 beschreven; s textuur, helder en mooi, worden veel gebruikt bij de opbouw van binnenmuren, vanwege het losse marmeren materiaal, textuur zacht water absorptiegraad is relatief hoog. Meer gezamenlijke lijn, in het proces, gemakkelijk optreden tijdens transport, installatie en gebruik van verschillende vormen van vervuiling en kromtrekken, voorkomen van vluchtige, beïnvloeden het decoratieve effect, dus zorg zorg voor de verplichte cursus marmeren industrieën is. De analyse vergelijkt de marmeren gevel, verpleging methoden kunnen worden onderverdeeld in:

De renovatie slijpen waterdicht voordat eerst zodat de steen het absorberen van water zo weinig mogelijk, om te verminderen de steen water absorptie wet, 300 # en waterdicht, en op die tijd omdat de afdichting effect van slijpen zal veroorzaken verminderd of verdwenen, voorwaarden toelaat, doen de beste 800 # een waterdicht.

Losse stenen materialen, zoals baishamihuang, Sha rock, tropisch regenwoud, hout zoals verzegelde uithardende agent te hoog gehalte (zoals super harde anorganische coating, de inhoud van meer dan 40% siliconen-sealant) tegenkomen voorbehandeling, stenen gevuld los terwijl de verharding van het materiaal.

De structuur van de marmeren samenstelling met de volgende eigenschappen:

(1) uitstekende decoratieve eigenschappen, marmer bevat geen radioactieve en felle, rijke kleuren en wordt op grote schaal gebruikt in decoratieve interieur wand, grond.

(2) heeft uitstekende verwerking eigenschappen: zagen, snijden, slijpen, boren, gravure, enz.

(3) het marmer van goede slijtvastheid, Anti-veroudert, de levensduur is over het algemeen ongeveer 50-80.

(4) in de industrie, is marmer op grote schaal toegepast. Zoals: gebruikt voor grondstoffen, zuivering oplosmiddel, metallurgie, enzovoort.

(5) het marmer is niet geleidend, geen magnetische, stabiliteit en andere kenmerken.