Hoe kiest u het materiaal voor uw aanrecht?

Bij het kiezen van een aanrecht voor uw keuken of badkamer, is een van de beslissingen die u moet maken of u natuursteen of synthetische steen wilt. Natuursteen zijn bouwmaterialen die uit de aarde, gehouwen terwijl synthetische stenen zijn die door de mens veroorzaakte. Alvorens te beslissen tussen deze twee opties, door ervoor te zorgen dat u begrijpt de profs van het gebruik van natuursteen zoals leisteen, marmer en graniet in uw huis:

Ongeëvenaarde schoonheid

Er is geen twijfel dat natuursteen neigt te zijn veel aantrekkelijker dan synthetische stenen werkbladen. De kleuren worden dieper, de textuur is rijker en de finish is glanzender in natuursteen, dus als u ervoor een aanrecht gebaseerd off van kijkt alleen kiest, natuursteen de duidelijke winnaar is.

Tijdloos

Natuursteen, zoals graniet en marmer zijn tijdloze, zodat u niet hoeft te vrezen voor uw keuken of badkamer op zoek verouderde kort nadat u klaar met uw remodelleer bent. Echter, synthetische stenen trends komen en gaan, dus je moet heel voorzichtig zijn om te kiezen van een kleur en materiaal dat zal niet gaan uit van de stijl in de komende jaren. Dit is belangrijk als u van plan op het verkopen van uw huis in de toekomst. Kopers hebben de neiging om te zoeken naar woningen met klassieke natuurlijke stenen werkbladen, dus je kan nodig te renoveren vóór aanbieding van uw huis kiest u voor synthetische steen nu.

Unieke

Elke plaat van natuursteen is iets anders dan de volgende, wat betekent dat geen twee keukens met natuurlijke stenen aanrecht zal precies gelijk. Bijvoorbeeld, zelfs als twee keukens hebben zal dezelfde kleur van marmer of graniet, de veining of metalen vlekjes er iets anders in de platen gebruikt in elk huis. Synthetische steen is echter door de mens veroorzaakte, dus iedere plaat zal identiek aan de laatste. Dit leidt tot veel keukens op zoek hetzelfde, met name wanneer in paren gerangschikt met soortgelijke kasten en vloeren. Als u uw keuken wilt te onderscheiden, kies natuurlijke stenen werkbladen.

Bestand tegen hitte

Synthetische steen is niet-poreus, waardoor het niet vloeistoffen absorberen of vlek als gemakkelijk als natuursteen, poreus. Om deze reden veronderstellen veel mensen dat synthetische steen is over het algemeen duurzamer dan natuursteen, maar dat is niet noodzakelijkerwijs het geval. Natuursteen is zeer resistent tegen warmte, maar synthetische steen is meestal niet. Als u synthetische stenen werkbladen in uw keuken installeert, zul je voorzichtig zijn bij het koken met hete potten en pannen. Zie de ultieme gids voor het kiezen van countertops: profs & cons.