Hoe maak je een fantastische Backsplash

Als u wilt sommige wijzigingen van uw keuken maar wil het niet hebben van een grote verandering, misschien wijzigt u uw backsplash wel een goede keuze. Met behulp van verschillende materialen brengt verschillende indrukwekkende resultaten en fantastische afwerking.

Tijdloze schoonheid van de rock-solid

Als u wilt dat elegantie en stijl, dat voor een mensenleven duren kan moet dan u kiezen voor een backsplash gemaakt van natuursteen. Het materiaal is op de duur site, maar de investering waard omwille van zijn duurzaamheid en tijdloze schoonheid is.

 Marmeris een materiaal dat is gebruikt en geliefd sinds de oudheid en is een uitstekende keuze voor een elegante backsplash. Er is een grote verscheidenheid aan nuances en afwerkingen van de steen die kunnen voldoen aan elke smaak en stijl. Bovendien, kunt u het combineren met vrijwel alles-marmeren werkbladen of vloertegels, andere natuurlijke stenen tegels, hout, enz.


Granietis ook een universele optie voor een backsplash die gemakkelijk met elke inrichting van de keuken combineert. Het is veerkrachtig en makkelijk te onderhouden en kiest u voor een nuance donkerder zal een dramatische look aan de gehele room toevoegen.

Tuimelde stenen zoals kalksteen en travertin zijn zeer geschikt voor een keuken stijl die doet denken aan de oude tijden. Hun subtiele, aardse nuances zijn ideaal voor een rustige huiselijke sfeer.

Rivier stenenBacksplash

Als je van natuurlijke materialen, maar je hebt een klein budget te besteden voor uw backsplash, dan kunt u kiezen voorrivier stenendat u in bijna elke tuinieren winkel vinden kunt. Dan met wat geduld en een heleboel specie en schoonmaken zult u eindigen met een strak ogende rivier stenen backsplash die een natuurlijke en rustieke sfeer aan uw keuken toevoegen zal.