Hoe Fissuren, scheuren en spaanders in Countertops te herstellen

Laten we beginnen met de methode om de stappen voor het repareren van uw werkbladen uit te leggen. Ten eerste is het heel belangrijk om te zien of de spleet die je waarneemt een precieze spleet of een spleet is, voor chips kun je mogelijk doorgaan naar het herstelgedeelte van deze publicatie.

Fissures Vs. Scheuren.

Fissuren komen van nature voor in allerlei soorten steen. Gedefinieerd door het American Geological Institute als een "uitgebreide breuk, breuk of breuk in de rots ...", wordt de tijdsperiode in de steenhandel gebruikt om een ​​visuele scheiding uit te leggen naast de kristallijne grenzen die van nature in de steen voorkomen. Meestal ondergaat de spleet niet de volledige diepte van de steen, hoewel in sommige omstandigheden waarschijnlijk.

Scheurt echter uit stress door manipulatie, fabricage, transport en / of opstelling. Hoewel een scheur per definitie niet wezenlijk de volledige diepte van de steen ondergaat, is dat extra algemeen gezien dan een spleet die over de volledige diepte van de steen gaat.

Repareren

Fissure and Chip Repairs: U moet een transparante hars, epoxy of acrylkleefstof gebruiken voor het repareren van kleine scheuren en scheuren. In het Countertop Stone Repair-onderdeel van onze winkel ontdekt u echt nuttige producten die doen denken aan Lamlock Infiltrating Epoxy, LiquiGlass en Tenax Refill Kit. Als u op zoek bent naar een volledig antwoord voor het bevestigen van chips in graniet, probeer dan onze Granite & Marble-chip en crack-herstelapparatuur.

LiquiGlass is een snel hardende heldere epoxy die zeer zwaar en helder (enigszins als glas) droogt, vandaar zijn identiteit. Het is elk eeuwig en UV-veilig, en onder normale omstandigheden zal drogen in ongeveer een minuut.

De volgende is Tenax Navuluitrusting. Dit is een uitstekend product dat verkrijgbaar is in een complete uitrusting met alles wat het loont om kleine gaten en spaanders in steen te repareren. Deze apparatuur wordt geleverd met twee viscositeiten van hars en samen met een spray-on katalysator om de hars te drogen. De producent beveelt aan het overtollige viscositeitsvloeistof te gebruiken om grotere spanen te herstellen, vooral als deze niet op een horizontale vloer staan ​​(de vloeistof met de hoogste viscositeit is niet zo kwetsbaar voor werken als viscositeitsvloeistoffen verminderen), en de vloeistof met afnemende viscositeit gebruiken om scheuren te herstellen. scheuren, krassen en / of spanen die zich op een horizontale vloer bevinden.

Nadat u de hars met de katalysator hebt besproeid en deze hebt laten drogen, neemt u een scheermes en schraapt u het overtollige materiaal van de vloer. In tegenstelling tot LiquiGlass is de navulset geen eeuwigdurende lijm, noch is het doordacht UV-beveiligd; er is mogelijk een historisch verleden van dit product dat de kleuren van de steen doet verkleuren, dus wordt u geadviseerd om het een paar dagen voordat u reparaties aan het maken bent, te bekijken op een plek die u niet gemakkelijk kunt zien.

Ten slotte kan Pectro, een op hars gebaseerde, voornamelijk kleurverbeteraar, worden gebruikt om holtes op te vullen en kan het helpen lichtere tinten die aanwezig zijn in scheuren en kloven te versterken om ze te helpen bij het matchen van de gepolijste vloer van de steen.

Opmerking: deze merchandises zijn uitsluitend bedoeld voor kleine reparaties en mogen op geen enkele manier worden gebruikt voor structurele hechting.