Is Marmer een goede keuze voor de werkbladen?

Marmeren toonbladen verfraaien een keuken met zijn verfijnde elegantie en luxe gevoel. Maar zijn marmeren werkbladen wat u zoekt? Lees bellow en lees meer ... ..

Marmeren Kleuren

Marmeren werkbladen komen in een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren. De gecrystalliseerde vorming geeft het marmer een soepele en schone look in vergelijking met die van graniet of zelfs kwarts. Marmer komt in allerlei kleuren en tinten voor. Van oceaangroenen, geweldige zwarte, dromerige geeljes aan blanken en neutrals. De veining geeft marmeren werkbladen een uniek karakter en verfijning. De meest gebruikte marmeren kleuren voor countertops zijn Carrara White en Callacata Gold.

Is marmer een goede keuze voor de werkbladen?

Hoewel het marmer kan zachter zijn dan graniet, is marmer een veilig oppervlak voor de keukenbladen. Hier zijn de voor- en nadelen van marmer.

Pros

Door zijn kristalvorming heeft marmor een elegante, gladde look die niet kan worden gedupliceerd door een natuursteen of door een mensgemaakte product.

Marmer is duurzaam en hittebestendig, die duurt voor de komende decennia.

Marmer is de beste tafel voor de bereiding van deeg.

Gemakkelijk te onderhouden en met onze 15 jaar garantie afdichtingsmiddel, marmeren werkbladen zijn bijna 100% vlekbestendig.

Cons

Sommige marmeren kleuren zijn duur. Door zijn vorming kan het marmer sneller etsen dan graniet. Daarom is een honed oppervlak aanbevolen voor de countertops. Zo kunnen etsen heel makkelijk verwijderd worden met een buffer van een fijn schuurpapier.

Onze gedachten over marmeren werkbladen: Hoewel de meeste kleuren in een spiegel zoals gepolijst afwerking komen, raden we aan om het oppervlak van HONED / MATTE voor de countertops te overwegen. Gehakt marmer is veel keukenvriendelijk. Onze beschermende coating zorgt ervoor dat HONED-afwerkingen veel etsbestendig zijn en zelfs als het kan etsen, zal het bijna onnoticeerbaar zijn.