Methoden en technieken voor de identificatie van hoge kwaliteit natuursteen

Kunstmatige steen

1, kunstmatige steen patroon-vrije gelaagdheid, gelaagdheid is imitatie doet niet komen.

2, kunstmatige stenen bloem textiel, kleuren zijn het zelfde, geen verandering.

3, kunstmatige stenen platen met sporen van schimmels Board voering aan de achterkant.

4, natuurlijke stenen vlek (en) hoe te identificeren:

Een, geverfd steen prachtige kleuren, maar niet natuurlijk.

B, kleuring kan worden gezien op het niveau van de permeabiliteit fractuur.

C in het algemeen, geverfd steen door steen goed, porositeit, waterabsorptie en hoge steen, met behulp van de methode van de kraan kan worden geïdentificeerd.

D, geverfd steen de dezelfde glans zijn lager dan de natuursteen.

E, olie bedekt met een steen op de achterkant van het verhoogde glans van vet.

F, gecoate steen, hoogglans, maar de kracht van de film is niet genoeg en makkelijk te dragen, lichte krassen.

G, wax coating om een hogere glans van steen, met wedstrijden of brand een bakken, verloren wax oppervlak, Toon wat ze werkelijk zijn.


Steen kijken oppervlak: patroon nog duidelijker doek kleur

Mooie patronen en kleuren met natuursteen, boven andere geïndustrialiseerde producten meer unieke charme, het biedt ontwerpers met een brede ruimte ontwerpen op hetzelfde moment, terwijl het nastreven van de natuurlijke, groene mode, ingericht in meer en meer mensen zijn met behulp van natuursteen.


Stone oppervlakken

Goede natuurlijke decoratiegesteente, hangt af van de kwaliteit en de verwerking blokken. Hoge kwaliteit steen oppervlaktepatroon bevat niet te veel kleurruis, kleur uniformiteit, geen korte dikke gevallen, na verwerking, de kwaliteit stenen zullen een heleboel ter dekking van Milton andquot; defectandquot; zo te spreken, steen patroon op de kleur van de ondergrond is een belangrijke index voor de beoordeling van de kwaliteit van de steen. Zoals verwerking technologieën en processen doen niet de grens over, zal verwerking van de producten plaatsvinden na kromtrekken, deuken, vlekken, vlekken, chipping weg hoeken scheuren, kleuren, lijnen, hol verschijnsel, niet hoge kwaliteitsolie andquot; met de woodandquot;. Volgens deskundigen in speciale verwerking en verkoop van geïmporteerde steen, hoge kwaliteit natuurlijke stenen platen snijden randen netjes en perfecte hoeken, glad oppervlak, hoge helderheid, touch zonder betekenis. Ook wanneer u selecteert de steen, naast Selecteer die de kleur van de steen oppervlak patronen, decoratieve eigenschappen van glans en uiterlijk kwaliteit, stenen materiaal moet ook worden overwogen van de druksterkte, buigen van sterkte, duurzaamheid, weerstand vorst, slijtvastheid, hardheid en andere fysische en chemische eigenschappen.


Groot gebied licht beste

Stone heeft een decoratieve functie, maar ook in het proces van rekening houdend met in harmonie met de omgeving, met name wanneer een scala aan kleurencombinaties. Algemene situatie Xia, woonkamer, grote ruimte andquot; openbare spaceandquot; beste met wit, gemalen en beige, ondiepe tonen producten, omdat het licht en de verscheidenheid van meubilair zijn perfecte combinatie kan bereikt, te wispelturig van u Toon meer persoonlijkheid van fase; donker zal maakt rond van milieu is scherp, maar groot gebied van het gebruik of wedstrijd onjuist is geproduceerd van onderdrukte zin, zoals sommige kleine gebied van tabel, gestippelde geslacht van decoratieve best donkere producten, die beide kan gebruikt tot de puntjes van de rol, en niet maakt mensen geproduceerde Ethereal van voelen.