Mozaïeken maken elke kamer voortreffelijk

Zoveel kleuren, vormen en maten. De mogelijkheden om mozaïeken te gebruiken in elk ontwerpidee zijn eindeloos. Mozaïeken zijn zo veelzijdig en gemakkelijk in gebruik en toch kunnen ze van een eenvoudig verbouwingsproject een meesterwerk maken. Er zijn niet alleen zoveel unieke materialen te gebruiken die je waarschijnlijk nooit hebt overwogen, maar er zijn ook tal van innovatieve manieren om tegels te installeren die je huis zeker zullen onderscheiden.  1.jpg

Iriserende tegel

De iriserende glastegel ziet er altijd anders uit met een variatie aan kleuren, afhankelijk van het tijdstip van de dag en de verlichting. Het is als een kunstwerk.

2.jpg

Meng het

Maak van de vloer of een muur het brandpunt door simpelweg verschillende tegels te gebruiken met een unieke overgang. Als je een stap verder wilt gaan, kun je hardhout in de vergelijking opnemen. Aangezien tegels duurzamer zijn voor vocht en krassen, is het logisch om deze te gebruiken bij een deuringang, tub surround, modderruimte, etc.

3.jpg

Staggered Tile

In plaats van helemaal naar het plafond te gaan, overweeg dan een beetje contrast toe te voegen door je tegel in een unieke afwerking te laten wankelen. De zeshoekige tegel maakt het gemakkelijk om een ​​indrukwekkende overgang te creëren, maar zelfs standaard vierkante en rechthoekige tegels kunnen de ruimte een exclusieve uitstraling geven met een beetje creativiteit.  

4.jpg

Pareltegel

Pareltegels geven je een natuurlijke, van-de-aarde-uitstraling, maar toch is het nog steeds glanzend en prachtig. Je kunt parel gebruiken voor een backsplash of trip, zelfs in een rustieke omgeving. Het kan elke kamer prachtig laten lijken.

5.jpg

Accentlijnen

Je zou je vloeren veel interessanter kunnen maken door simpelweg dunne stroken mozaïek te leggen. Het vervangt de meeste grout, dus in plaats van dat ze binnenkort vuile lijnen hebben, schitteren ze altijd. Een andere mooie toepassing zou zijn als een accent, of waarom niet een hele muur , in een douche.

6.jpg

Mirror Tiles

Als het op spiegeltegels aankomt, is de laatste ruimte waar mensen ze voor beschouwen backsplash. Kijk maar eens hoe mooi deze tegels zijn. Kijken is niet het enige voordeel van spiegeltegels. Ze laten de ruimte veel groter lijken, en helderder als er voldoende natuurlijk licht is om te reflecteren. Een andere verbluffende toepassing zou een thuisbar zijn.

7.jpg