ONYX - EEN AANRAKING VAN LUXE EN KUNST

onyx-22.jpeg

Onyx is een verscheidenheid van cryptokristallijn kwarts waarin de vormende banden parallel en regelmatig zijn. Het uiterlijk is het meest opvallend wanneer de banden een sterk contrasterende kleur hebben. Onyx, samen met albast en lapis lazuli wordt als een halfedelsteen beschouwd. In de oudheid werd het gebruikt voor het maken van sieraden, vazen ​​en andere ornamenten. In eigentijdse aankleding wint Onyx aan populariteit als interieurontwerpmateriaal voor woningen in het topsegment van de residentiële en commerciële markt.

Terwijl wij bij MGSI onyx niet aanbevelen voor keukentafels die regelmatig worden gebruikt, is onyx één type unieke steen die steeds vaker in het hele huis wordt gebruikt - op barbladen, keukenpanelen, accentmuren, badkamers, open haarden en meer.

Deze exotische natuursteen gaat over luxe en glamour. Het wint aan populariteit vanwege zijn pure schoonheid en adembenemende uniciteit.

Decorateurs overal vinden toepassingen voor onyx in de keuken, voornamelijk als een accent, want het is niet ontworpen om zwaar gebruik te doorstaan:

11.jpg

Onyx   op het aanrecht, ijdelheid, muur of douche zorgt voor een show-stopping badkamer:

11-5.jpg

De kamerhoge onyx-muur is een speciale toets die letterlijk de residentie tot leven brengt.

Maar als je het kunt betalen, hoeft het niet te worden beperkt tot de keuken of het bad. Een onyx-accent zal uw huis onvergetelijk maken:

11-6.jpg