Zand hele stenen typen

1, vorm: ook genaamd zand rots van zandsteen, is vanwege de Earthand #39; s aardkorst beweging, zand en cement (klei, ijzeroxide, siliciumdioxide, calciumcarbonaat, calciumsulfaat, enz.) door langdurige druk compressie gebonden aan het vormen van een sedimentair gesteente.

2, samenstelling: bestaat voornamelijk uit zand (silicium dioxide) niveaus boven de 65% en cement.

3, eigenschappen: zwak zuur.

4, structuur: zand van korrelgrootte, fijne textuur, losse structuur, hoge wateropname (ter verdediging van hoge kosten), met geluidsisolatie, vocht, breuk weerstand, weerbestendig, fade-bestendig, lossen niet op in water, geen straling, enzovoort.

Zand 5, niet kan worden gepolijst, Matt Stone, weergegeven: natuur, rijke culturele connotaties. Zandsteen in de decoratie weergegeven in eenvoudige maar elegante, warme en toch luxe sfeer van een decor van de warm-gestemde, gebaseerd op de kenmerken van deze steen, vaak gebruikt voor interieur en exterieur muur decoratie, meubelen, beeldhouwwerk van illustraties, landschap van bouwmaterialen.

6, hardheid en haar oorzaak van zand heeft een interne verbinding. Sommige hoogwaardige zandsteen structuur zeer nauw, de hardheid van meer dan graniet. In termen van duurzaamheid, zandsteen en marmer, vergelijkbaar met graniet. Veel van de gebouwen gebouwd van zandsteen in honderd of tweehonderd jaar geleden is nog steeds, en gevormd.