Kleinere ontwerpideeën voor de keuken

Veel huiseigenaren offeren nu ruimte voor kwaliteit, en nergens is dat duidelijker dan op keukenwerkbladen. Graniet blijft een keuze die high end betekent, terwijl wit marmer een tijdloze aantrekkingskracht behoudt, ondanks het feit dat het meer onderhoud vereist.

Om te kapitaliseren, wil je een voorraad platen in een grote verscheidenheid aan kleuren meenemen. Als het om kleinere keukens gaat, zullen veel huiseigenaren er om een ​​goede reden voor kiezen om het licht en wit te houden. Maar wit hoeft niet saai of antiseptisch te zijn, en of het nu gaat om de pure schittering van zoiets als Super White-kwartsiet of een klassieke keuze zoals Calacatta-marmer, waardoor een brede selectie gelukkiger klanten betekent. Ingewikkelde veining kan voor veel mensen de juiste tonen raken, terwijl anderen een schoner uiterlijk willen. Feit is, niemand wil compromissen sluiten en wanneer mensen keukenbladen kiezen, is de keuze heel persoonlijk. Als ze de juiste plaat zien, weten ze het.

Wit is niet altijd gelijk

Wit is echter niet de enige oplossing in een kleinere keuken. Veel mensen zullen heldere kleuren in de kamer selecteren en kiezen voor donker graniet of bewerkt kwarts voor de werkbladen in de keuken om voor contrast te zorgen. Nogmaals, als u opties in uw platenvoorraad kunt presenteren, creëert u kansen voor meer verkopen.

Maak een kleine ruimte Voel je groter

Wat doen huiseigenaren om kleine keukens open en meer expansief te maken? Naast werkbladen die licht en helder zijn, blijft open kasten in populariteit groeien. Het verbetert de functionaliteit van de ruimte - er is immers een reden dat restaurantkeukens open rekken gebruiken - en dat de ruimte ruimer aanvoelt. Hoewel het aandacht vraagt ​​voor de organisatie, kunt u hier ook uw favoriete glaswerk, gerechten en verzamelobjecten weergeven.

Lay-out is ook een kritieke component in kleinere keukens - kombuis, U-vormig, L-vormig - en het kiezen van werkbladen die goed samenwerken met elke is van cruciaal belang, omdat het oog snel naar hen wordt getrokken wanneer ze de kamer binnenkomen. En hoe groot de ruimte ook is, zo ongeveer iedereen zou graag een manier vinden om een ​​eiland te laten werken. Als een kleinere kan worden ondergebracht, kan het de ruimte efficiënter en productiever maken, en een eiland van gemiddelde grootte met een aanrecht vervaardigd van een marmer zoals Calacatta, geeft elke keuken een tijdloze aantrekkingskracht.