Hoe ziet het huidige "traditionele ontwerp" voor keukens eruit?

De moderne traditionele keuken ziet er bedrieglijk eenvoudig uit. Het beschikt over strakke lijnen, neutrale kleuren en veel licht. Maar die beschrijving zou ook kunnen worden toegepast op een wetenschappelijk laboratorium. Laten we eens kijken naar enkele details die van uw traditionele keuken een uitnodigende, huiselijke ruimte maken.

De eerste elementen die een moderne traditionele keuken maken, zijn licht en ruimte. Dit kan moeilijk zijn als uw keuken klein is, maar het kan worden bereikt met de juiste ontwerpeigenschappen. Verf de muren en het plafond in dezelfde kleur om de illusie van hoogte te geven. Lichtere kleuren creëren meer ruimte dan donkere kleuren en reflecteren meer licht. Profiteer indien mogelijk van natuurlijk licht. Als uw keuken een raam heeft, maak het dan goed en laat de zon binnen! Het zal je ruimte veel opener laten lijken. Zorg ervoor dat u over voldoende verlichtingsarmaturen beschikt om uw ruimte te vullen en uw keuken een meer open gevoel te geven.

Wat maakt de moderne traditionele keuken tot een uitnodigende ruimte? Kleur en textuur zijn de sleutels. Poppen met heldere kleuren kunnen op veel verschillende manieren worden verwerkt. Door elementen zoals glazen panelen in uw kastdeuren op te nemen, kunt u uw vaat als een ontwerpfunctie weergeven en is deze zeer kostenbewust. Als je een splash achterom hebt gemaakt van kleurrijke mozaïektegels, wordt de ruimte helderder. Een diep, rijkgekleurd marmer of graniet maakt een prachtig aanrechtblad. Het hebben van met hout besmeurde elementen voegt karakter toe.

Textuur en kleur gaan hand in hand. Sommige koele keukenstoelen met een interessante, getextureerde afwerking kunnen worden bekleed met een heldere, kleurrijke stof of hebben een zitkussen met een interessant ontwerp. Tegenbovenmateriaal kan ook textuur toevoegen. Een lichtarmatuur met een vintage-geïnspireerd ontwerp brengt een traditionele sfeer in uw ruimte . Omhels dit nieuwe "traditionele" ontwerp in uw keuken om uw persoonlijkheid, comfort en stijl in het hart van uw huis te brengen.