Wat Is Mongolië zwart?

Mongolië zwart Engels naam werd voor het eerst geproduceerd in Meng Chifeng, Jianping, Liaoning, later neimengjiningand #39; s basalt hebben gedolven, Mongolië zwart, behoren tot graniet, de deeltjes zijn prima, gepolijste gele kleur is zwart maar er is een klein beetje van het oppervlak van de oppervlakte plaat plaat zijn ook beschikbaar met enkele witte plekken.

Later de stijging van de buitenlandse handel in China, noemen externe geen uniforme gesprek, en buitenlandse kopers zijn professioneel genoeg aan zwarte steen genoemd China zwart, dus nu noemen het een puinhoop, namelijk zwart, Feng Zhen Mongolië Hebei, Shanxi zwart, zwart, zwart en andere puur zwart, China zwarte steen over het algemeen genoemd. Voor steen industrie anders is.

Mongolië zwarte identificatie:

Een concept, namelijk visualiseren Mongolië zwarte steen oppervlaktestructuur. In het algemeen uniforme fijnstructuur met fijne textuur van steen, stenen voor iedereen; variërend van grof korrels en korrel structuur van stenen look minder effectief. Bovendien, stenen vaak als gevolg van de geologische processen waarin een minderjarige crack, steen gemakkelijkst langs de breuk, aandacht moet worden verwijderd. Zoals voor de randen worden beïnvloed door tekort, moet bijzondere aandacht worden besteed bij het kiezen.

Eh, dat wil zeggen, maten steen, dus niet te beïnvloeden splicing, of veroorzaken een mozaïek patroon, patroon, vervorming van een lijn, waardoor het decoratieve effect. (Op dit punt, Mongolië zwarte stenen kleur verschil is niet een probleem)

Drie blikken van die steen percussiegeluiden. In algemeen, goede kwaliteit steen te tikken op zijn heldere en zangerige; Integendeel, tappen als iets binnen de stenen scheuren of als gevolg van verwering resulterend in losse contacten tussen deeltjes, de gruff.

Vier geprobeerd, die maakt gebruik van eenvoudige testmethoden voor het testen van de kwaliteit van de steen. Meestal op de achterkant van de stenen druppels een kleine inkt, inkt zal spoedig dispergeren Leach, geeft aan dat losse stenen deeltjes of scheuren, slechte kwaliteit steen en omgekeerd als de inkt druppel nog, dan is de steen van goede kwaliteit.