Yunfu steen tentoonstelling en stenen cultuurfestival dit jaar de nieuwe Creative Feast van schilderkunst en kalligrafie macht

Wereld steen, fijne hoogtepunten. 13e zitting van de China (yunfu) internationale stenen materialenwetenschap en technologie tentoonstelling en de zevende China (yunfu) steen cultuurfestival zal worden gehouden van oktober 18-23 in yunfu International Exhibition Centre. Versterkte stenen tentoonstelling en Festival culturele elementen, yunfu stad opende in dit jaar als de belangrijkste locatie voor de tentoonstelling van schilderkunst en kalligrafie sectie, georganiseerd door de kunstenaars vereniging van yunfu, Zhongshan Jianshe best betaalde schilders en calligraphers van de site als deelnemers een rijke, elegant, prachtige feest van de schilderkunst en kalligrafie bieden voor steen om de nationale cultuur Festival, te bouwen.

Yunfu stad kunstenaar Association President ingevoerd gij Zhongqiao, de lokale vereniging yunfu, Zhongshan en Yangjiang kunst op deze yearand #39; s steen tentoonstelling en steen Cultuur Festival op een hoge kwaliteit schilderkunst en kalligrafie pen en kalligrafie gehouden en schilderen tentoonstelling, naar de populariteit van de show en de cohesie, en versterken van culturele festival culturele elementen.

Over het evenement

13e zitting van de China (yunfu) internationale stenen materiaalwetenschap en technologie tentoonstelling zal worden gehouden, dat oktober 2016 18-21 in China yunfu stad vond de internationale stenen industrie. Tentoonstelling op de steen voor de media, cultuur is de ziel, het versterken van de bouw van de tentoonstelling ter ondersteuning van hard en zacht, deze tentoonstelling tentoonstellingsruimte van 100.000 vierkante meter, dit aantal bezoekers naar verwachting meer dan 100.000 mensen. Vervolgens zal Guangdong stenen kunsttentoonstelling vitrine producten, stenen cultuur, zowel thuis als in het buitenland stenen blokken, natuursteen, platen en kunstmatige steen, stenen verwerking machines en apparatuur, enzovoort.