Carrara marmeren witte kwarts steen
Carrara marmeren witte kwarts steen
Praat nu
Productdetails

Carrara marmer Wit QuartzStone

Carrara Quartz countertops doen denken aan Carrara marmer, maar zijn ontworpen om te worden duurzaam en onderhoudsvrij. Als u het uiterlijk van de worldand wenst #39; s meest populaire marmer, maar in gemakkelijk te onderhouden kwarts, kan dit de juiste oplossing. Ideaal voor werkbladen, verklaring eilanden en backsplashes, zal deze mooie kwarts de architecturale kenmerken van de ruimte.
Voordelen:
Geen Afdichtmiddelen vereist
Warmte, vlek- en krasbestendig
Weinig onderhoud (reinigen met zeep en water of een mild wasmiddel)
Onderhoudsvrij
Als gevolg van de fysieke kenmerken is Quartz kunstmatige steen onderhoudsvrij materiaal op de markt. Het is gemakkelijk te reinigen met zeep en water of een over-the-counter reiniger. Het hoeft niet het gebruik van zeehondenjagers of impregnators. In tegenstelling tot de andere kunststoffen waarvoor schuren om krassen en vlekken te verwijderen, de structuur van de spiegel fiches keuken top intact zoals het is gereinigd.
TECHNISCHE gegevens
Dichtheid: 2450kg/m3
Waterabsorptie: 0,02%
Buigsterkte: 34.8mpa
Invloed van weerstand: 2.79J
SLIP weerstand: SRVand #39; en #39; DRYand #39; en #39;: 52; SRV- en #39; en #39; WETand #39; en #39;: 10
Toepassing


Welkom voor een bezoek aan deze website over marmeren carrara wit kwarts steen van zon steen, die behoort tot de grootste fabrikanten en leveranciers van allerlei soorten natuursteen in China. Catering op uw eis, behandelt ons bedrijf ook aangepaste business. Wij hebben nu veel producten op voorraad, Welkom bij kopen korting marmeren carrara wit kwarts steen gemaakt in China tegen lage prijs bij ons.

Onderzoek