Quartz Bathnroom Countertop ijdelheid Top
Quartz Bathnroom Countertop ijdelheid Top
Praat nu
Productdetails

Kwarts badkamer Countertop ijdelheid Top

Ijdelheid grootte:
31andquot x22andquot, 37andquot; x22andquot; 49andquot; x22andquot; 61andquot; x22andquot; 73andquot; x22andquot; enz. Elke standaard maat en aangepaste sizesare verwelkomd. (Enkele of dubbele spoelbakken)

Rand:

2CM (3/4andquot;): Flat gepolijst, volledige afgeronde, ogee, schuine top.ect.
3CM (1 1/5andquot;): Flat gepolijst, volledige afgeronde, ogee, schuine top, ect.
2 + 2 cm (1 1/2andquot;) laminaat: OG, BN, plat gepolijst, waterval, radius, EG
Countertops van het kwarts zijn een uitstekende keuze voor zowel de residentiële en commerciële toepassingen. Ze bieden een breed scala van kleuren en patronen en zijn niet-poreus, waardoor ze veilig voor gebruik in de foodservice en gezondheidszorg industrie. Ze zijn ook bestand tegen een breed scala aan chemische stoffen, waardoor ze ideaal voor laboratorium gebieden.
Algemeen, is kwarts zeer moeilijk, zo niet onmogelijk om te herstellen. In bepaalde, als de glans op het oppervlak van het materiaal is afgestompt van warmte of chemische brandwonden, de oorspronkelijke glans kan niet worden hersteld. Als scheuren ontstaan door misbruik of hoge hitte blootstelling, kan het zeer moeilijk te herstellen van de schade om niet merkbaar.


Welkom voor een bezoek aan deze website over kwarts bathnroom countertop ijdelheid top van zon steen, die behoort tot de grootste fabrikanten en leveranciers van allerlei soorten natuursteen in China. Catering op uw eis, behandelt ons bedrijf ook aangepaste business. We hebben nu veel producten op voorraad, Welkom bij korting quartz bathnroom countertop ijdelheid top gemaakt in China tegen lage prijs bij ons kopen.

Onderzoek